Karry-æble pier
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Bland salt og mel. Smuldr margarinen i. Arbejd dejen sammen med så meget vand som er nødvendigt (dejen skal blive fast og smidig). Del dejen i 4 portioner. Rul hver portion ud til den er ca. 3 mm tyk. Skær dejen ud i 4 stykker efter en lille tallerken. Sæt ovnen på 250 grader. Pil løget og hak det. Skyl æblet. Fjern stilk og skær æblet i både. Fjern kernehus. Skær æblebådene i tynde skiver. Svits kød, løg- og æblestykker. Tilsæt evt. lidt olivenolie. Tilsæt krydderiet. Fordel æble- og kødfyld på dejskiverne så de kan foldes sammen til halvmåner. Tryk kanterne sammen (de kan også fugtes med lidt vand for at lukke bedre). Pensl med sammenpisket æg. Dej i overskud kan bruges til dekoration. Bag pierne i ovnen til de er lysebrune.
|
|
Opskriften er vist 7183 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer lone - 2008-11-06 12:12:04 det smager rigtig godt<3 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne