Lynboller med æble og müsli
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker piskes sammen. Æg og creme fraiche piskes i. Æblerne rives groft direkte ned i dejen. Müsli, hvedemel og bagepulver blandes i en skål og vendes i dejen. Dejen er klæg og skal derfor tages op med to skeer og lægges på en bageplade med bagepapir. Perlesukker drysses over og bollerne bages i ca. 20 min. midt i ovnen ved 200 grader. Afkøles på en rist.
|
|
Opskriften er vist 51091 gange,
og udskrevet 819 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Ninna - 2018-09-15 07:44:28 Ganske udmærket, puttede kanal sukker! 👍👍 Frk. Toft - 2016-12-12 08:47:51 Mine boller er helt flade.. Hvad mon jeg har gjort forkert? Eller hvordan med jer andres? Signe - 2016-10-04 19:44:04 Jeg skiftede creme fraiche ud med skyr for at spare på fedtet. De blev stadig go'e. Heidi Mortensen. - 2016-08-12 08:29:15 Jeg fik det til 10 lidt uens boller, som er SÅ gode ! Som en anden har skrevet - lidt kage agtige - med små-sprød skorpe og så lækre bløde indeni - svampede nærmest. De blev lidt flade, men spises fint hele uden noget på. Jeg brugte havregryn med iblandet rosiner, da jeg ikke havde müsli hjemme. Ærgerligt, at man ikke kan tilføje billede, som bruger. Det er altid rart at se emnet. Jens - 2013-03-22 16:08:43 Hej alle kære mennesker Jeg elsker bollerne, de er fantastiske. Amen for boller rundt i verden bagermutter - 2012-12-16 10:45:33 super fine. De er et godt alternativ til kage her i juletiden, hvis man drysser lidt kanelsukker på. anonym - 2012-03-29 15:42:06 De er meget søde, men ellers lækre. Jeg har puttet mindre sukker i og mere mel anden gang. Tine - 2011-06-24 14:18:21 Skønne boller - hurtigt og nemt, - og de var meget populærer her i familien, jeg bagte dobbelt op, - til ca. 20 boller. katrine - 2010-02-03 11:39:43 jeg har dem i ovnen nu,er spændt på hvordan de bliver.. Louise Wendelbo - 2009-01-03 09:33:16 Super lækre, de er super jeg lavede dem til morgen mad, til min familie og de elskede dem. Jeg putted bare mere mel i så kunne man godt rulle dem med fingerne. Matte - 2008-11-25 12:19:55 Rigtig lækre, og kage-agtige. Prøv dem! Blev ikke så klistret at det var nødvendigt at bruge ske til at forme dem med. Tina - 2007-10-02 09:54:22 Prøv at dyppe skeen i vand og form bollerne op ad kanten på skålen. Bliver meget pænere! Sune - 2007-07-12 16:29:20 Hvor mange boller bliver dejen til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne