Svinekam indbagt i mouselinfars

Svinekam indbagt i mouselinfars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn Kok

Indsendt :     

Ingredienser:
1500 g.svinekam uden svær og ben rettet af så den er ens i tykkelse
10 g.smør
2 spsk.olie
 salt
 peber
 
300 g.hønsekød finthakket (3 gange)
50 g.nøder knuste (blender)
0.5 dl.krydderurter finthakket
3 æggehvide
 salt
 peber
 
3 dl.fløde
 
Opskrift:
Det hakkede hønsekød røres sammen med krydderurter og æggehvider. Fløden røres i til en fast konsistens. Til sidst tilsættes nødderne. Bliver bedst ved at blive rørt i en foodprocessor.

Svinekammen krydres med salt og peber og brunes af på en stor pande i smør og olie Svinekammen lægges på et stykke stegefilm, farsen fordeles over svinekammen og pakkes ind i stegefilmen, stanniol pakkes udenom. Sættes i ovne og steges ved 200 grader C.

Tips:

Farsen kan også formes til små mouseliner (små aflange boller)





karakterer:
Opskriften er vist 8047 gange,
og udskrevet 82 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu