Svinekam indbagt i mouselinfars
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Kilde : Bjørn Kok Indsendt af : Bjørn Kok Indsendt : |
|
|
Det hakkede hønsekød røres sammen med krydderurter og æggehvider.
Fløden røres i til en fast konsistens.
Til sidst tilsættes nødderne.
Bliver bedst ved at blive rørt i en foodprocessor.
Svinekammen krydres med salt og peber og brunes af på en stor pande i smør og olie Svinekammen lægges på et stykke stegefilm, farsen fordeles over svinekammen og pakkes ind i stegefilmen, stanniol pakkes udenom. Sættes i ovne og steges ved 200 grader C. Tips: Farsen kan også formes til små mouseliner (små aflange boller) |
|
Opskriften er vist 8047 gange,
og udskrevet 82 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne