Vanillepocherede æbler med Marsalacreme

Vanillepocherede æbler med Marsalacreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 vaniljestang
1.5 dl.vand
1 spsk.sukker
2 æbler
 
Opskrift:
Vaniljestangen flækkes og vaniljekornene skrabes ud. Vaniljestang, -korn, vand og sukker kommes i en gryde og lagen koges op. Æblebåde kommes i lagen og koges næsten møre (ca. 5 min). Æblemassen køles af. Marsalacreme: 125 g ricottaost 1½ spsk Marsala (italiensk hedvin) 1 spsk flormelis Ricottaosten røres med Marsala og smages til med flormelis. Nybagte vafler eller pandekager anrettes med æbler og kold Marsalacreme.

Tips:

Serveres til vafler eller pandekager





karakterer:
Opskriften er vist 8145 gange,
og udskrevet 129 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu