Æbledessert med cognac
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i tynde både. Fordel æblerne i en smurt, ildfast skål. Knus markonerne groft og drys dem over æblerne. Hæld cognac over. Smelt smørret i en gryde og tilsæt sukker og mandelflager. Fordel det over æblerne og bag desserten ved 200 grader i ca. 15 min. Serveres lun med flødeskum eller is.
|
|
Opskriften er vist 10534 gange,
og udskrevet 524 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne