Karameliserede æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne og skær dem i skiver. Smelt smørret på panden, og lad æblerne svitse med i 5 minutter. Fordel sukkeret ud over. Det skal nu karamelisere ud over æblerne ved svag varme. Bliv ved til de bliver flot brune. Lidt til den søde tand i de mørke vintermåneder.
|
|
Opskriften er vist 28649 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (28 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-01-20 20:11:32 Jeg forstår den heller ikke ? Hvor langt tid skal de ha' PS: de bliver sten hårdere mig - 2012-03-25 18:30:31 opskriften er MEGET svær at forstå..! Blah - 2011-05-03 20:13:19 De bliver bløde fordi at det er karameliserede æbler og ikke kandiserede - btw de smager rigtig godt , de er super til en kold aften hvor man bare vil hygge ?? - 2010-09-12 18:36:54 øøh der stod da ikk i opskriften at de skulle blive bløde?? . - 2010-05-10 12:46:30 Hvorfor skal æblerne blive bløde? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne