Karameliserede æbler

Karameliserede æbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æbler
50 g.smør
0.66 dl.sukker
 
Opskrift:
Skræl æblerne og skær dem i skiver. Smelt smørret på panden, og lad æblerne svitse med i 5 minutter. Fordel sukkeret ud over. Det skal nu karamelisere ud over æblerne ved svag varme. Bliv ved til de bliver flot brune. Lidt til den søde tand i de mørke vintermåneder.





karakterer:
Opskriften er vist 28649 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-01-20 20:11:32
Jeg forstår den heller ikke ? Hvor langt tid skal de ha' PS: de bliver sten hårdere

  -   2012-03-25 18:30:31
opskriften er MEGET svær at forstå..!

  -   2011-05-03 20:13:19
De bliver bløde fordi at det er karameliserede æbler og ikke kandiserede - btw de smager rigtig godt , de er super til en kold aften hvor man bare vil hygge

  -   2010-09-12 18:36:54
øøh der stod da ikk i opskriften at de skulle blive bløde??

  -   2010-05-10 12:46:30
Hvorfor skal æblerne blive bløde?