Flamberede æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Skræl æblerne og fjern kernehuset. Kog dem kort i vand og sukker. Æblerne skal stadig være faste. Sæt dem på et smurt fad, og kom gelé i hullerne. Lad sukkerlagen koge ind til den er tyk. Hæld den over æblerne, og flamber med cognac.
|
|
Opskriften er vist 15829 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne