Lammebov med æbler stegt i citrusolie
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : |
|
|
Bovbladet løsnes med en skarp kniv. Lammeboven gnides med salt og peber og lægges i en bradepande. Brunes i ovnen ved 225 grader i 15 min. Steger videre ved 160 grader i ca. 1 time. Kødet hviler i 15 min., før bovbladet vrides løs, og kødet skæres i skiver.
Mens lammeboven steger laves æblerne. Skal fra citron og appelsin skæres i tynde stimler. Saften pressen og gemmes. Skal, olie og hel hvidløg kommes i en gryde. Æblerne skrælles og skæres i tern. Æbleternene svitses godt i olien. Citrussaft og oregano tilsættes. Æblerne koges møre i olien. Blandingen trækker, mens kødet steger færdigt.
Tilbehør f.eks.: raita af 1½ dl yoghurt og 2 spsk hakket agurk, kartoffelmos af 1 kg kartofler, 4 skiver groft brød. |
|
Opskriften er vist 7669 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne