Krydret æble moussaka med nøddefars
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Skyl auberginerne og befri dem for stilk og blade. Skær dem i ½ cm tykke skiver på langs. Læg skiverne i et fad, drys dem med salt og læg dem i pres med et fad over. (Det fjerner den bitre smag).
Skyl æblerne. Befri dem for stilk og kernehus. Riv æblerne groft. Pil løget. Finhak det. Bland de hakkede nødder med æblestykker og løgstykker. Rør fløde og krydderier i. Drys med lidt salt. Dup aubergineskiverne tørre (brug køkkenrulle) og gnid dem med olie på begge sider. Steg aubergineskiverne gyldne på begge sider i olien. Læg dem på et stykke køkkenrulle efterhånden som de er færdige. Sæt ovnen på 180 grader. Smør et ovnfast fad med smør. Drys med rasp. Beklæd det med aubergineskiver. Fordel æblenøddefarsen over. Dæk med de sidste aubergineskiver. Drys med rasp og kom smørklatter øverst. Sæt fadet i ovnen i 1 time. |
|
Opskriften er vist 10725 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Ida - 2008-12-09 16:44:31 God nok men også en anelse mærkelig. Smager måske lidt af dessert pga. krydderierne. Det er ikke en ret vi vil prøve igen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne