Farserede æbler i cognac

Farserede æbler i cognac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 æbler
2 spsk.olivenolie
1 stort løg
175 g.champignon
75 g.røget skinke
1 spsk.farin
50 g.creme fraiche
2 spsk.cognac
 
Opskrift:
Toppen skæres af æblerne og de udhules. Løget hakkes og svitses i olien. Tilsæt dernæst den hakkede skinke og de hakkede champignon og lad det stege i 5-10 minutter. Så tilsættes farinen og der røres godt i blandingen. Til sidst tilsættes creme fraiche og cognac og blandingen fyldes i æblerne. De fyldte æbler stilles på et ildfast fad og bager i ovnen i 30-35 minutter ved 225 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 9547 gange,
og udskrevet 202 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu