Farserede æbler i cognac
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Toppen skæres af æblerne og de udhules. Løget hakkes og svitses i olien. Tilsæt dernæst den hakkede skinke og de hakkede champignon og lad det stege i 5-10 minutter. Så tilsættes farinen og der røres godt i blandingen. Til sidst tilsættes creme fraiche og cognac og blandingen fyldes i æblerne. De fyldte æbler stilles på et ildfast fad og bager i ovnen i 30-35 minutter ved 225 grader.
|
|
Opskriften er vist 9547 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne