Kalkun i æblesovs

Kalkun i æblesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalkunkød i tern
 karry efter behag
4 dl.fløde eller 1 dåse kokosmælk
4 æbler
2 stilkebladselleri
1 lille løg
 olie til stegning
 
Opskrift:
Kalkunkødet svitses i lidt olie sammen med karry og løg. Fløde eller kokosmælk tilsættes sammen med et æble i tern. Det hele koger ca. 20 minutter hvorefter resten af de ituskårne æbler og den skiveskårne bladselleri tilsættes. Retten er nu klar til at servere.





karakterer:
Opskriften er vist 8131 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu