Kalkun i æblesovs
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunkødet svitses i lidt olie sammen med karry og løg. Fløde eller kokosmælk tilsættes sammen med et æble i tern. Det hele koger ca. 20 minutter hvorefter resten af de ituskårne æbler og den skiveskårne bladselleri tilsættes. Retten er nu klar til at servere.
|
|
Opskriften er vist 8128 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne