Kylling med æbler og bacon
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 143364 gange,
og udskrevet 10558 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (48 stemmer) |
|
Kommentarer smukke - 2016-07-13 13:29:26 en nem og rigtig velsmagende ret, også med "sygekassefløde" som jeg brugte. Brasede kartofler smager også godt hertil. Må jeg benytte lejligheden til at brokke mig: kyllinger har ikke bryster - de har brystfileter. Skal vi ikke passe lidt på vort sprog ? Sonja O - 2010-11-25 09:27:44 En lækker ret, som kan laves i forvejen og sættes i ovnen før servering. Jeg brunede brysterne, og lavede bagefter sovsen. Ovnstegte kartofler smager godt til. Anna - 2010-05-28 13:23:27 Superlækker ret, nem at tilberede. vita - 2009-06-09 12:48:31 findes ikke bedre og nem at lave Heidi=) - 2009-05-19 11:46:16 MUMSS.... Sikke da en god opskrift. Brugte madlavningsfløde og tørret hvidløg. Som ham der hjemme sagde... Det må du da gerne lave igen en anden dag..... HI HI Lillian - 2008-11-16 07:18:35 Rigtig god opskrift, har brugt den flere gange Tanja Andersen - 2008-10-19 13:29:40 Kyllingen bliver rigtig mør og let.. Super lækkert, kan varmt anbefales Stella - 2008-09-01 19:44:13 Jeg sidder med opskriften, som er printet ud for få dage siden og deri er der brugt mælk til saucen. Det er en fantastisk god ret, nem at lave og saucen smager så godt også med mælk. Christina - 2007-11-18 18:35:16 Det er en rigtig lækker ret, og nem at lave. Min mormor og min onkel kunne i hvert fald godt lide den... Janne - 2007-07-25 10:40:56 Super lækker ret - sovsen er virkelig mums, selvom jeg kun brugte 15% madlavningsfløde! Edith Jensen - 2005-01-01 01:01:01 En ny og god måde, at tilberede kylling på . Retten kan varmt anbefales. Jeg brugte maisenas cremfrine fløde, der er kun 15% fedt i, men smager ganske udmærket |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne