Torskesteaks med æbler
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Torskesteaks ellertorskefiletter vendes i mel og blandes med salt og peber. De steges gyldne i olie og smør 7-8 minutter på hver side, tages af panden,.
Æblerne skæres i skiver, kernehus, stilk og blomst fjernes, men skrællen er ikke nødvendig at fjerne. Æblerne kommes på panden og steger til de er møre, tages op. Baconen ristes sprød på panden. Inden serveringen lægges torsken ganske kort på panden igen. Tips: Æbler til fisk er meget velsmagende og typisk dansk. Torsken kan evt. erstattes af sildefiletter eller anden fisk. |
|
Opskriften er vist 75022 gange,
og udskrevet 1625 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Karen Jensen - 2019-11-12 14:55:10 Paneret stegt torskestykker kaldes på Holstebro aktivitetscenter for Thyborønbøf. Jeg ser det som en kvalitetsstempel for en god ret Carsten Wagn Nielsen - 2012-03-18 10:58:10 Retten smager super godt. Husk endelig rigeligt med tilbehør i forhold til opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne