Steak af laks med urter og æbler
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksesteak Indsendt : |
|
|
Smør et ovnfast fad med smør. Læg laksestykkerne i, drys med salt og peber. Stuv de revne grønsager og æblet i smør i en gryde, tilsæt æblejuice og salt. Smag til med sukker, hvis det er nødvendigt. Hæld blandingen over laksen og sæt fadet i en 180 grader varm ovn i ca. 15 min.
Tilbehør: Brød og sauce rørt af ½ l tyk yoghurt (f.eks. græsk), 1 spsk dijon sennep, 4 spsk hakket dild, 3 spsk olivenolie, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 10187 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Nick - 2008-02-03 15:23:32 Skal laksen ikke steges før eller noget ? de 15 min i ovnen gør at den er færdig eller hvad ? og ville det gøre noget at undlade løget, da vi har en alergiker ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne