Æble-karry suppe
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Svits æbler, løg og den hakkede blegselleri i smør i en gryde (det må ikke brune). Tilsæt karry, lad det brænde godt af under omrøring, så aromaen kommer frem. Tilsæt mel, lad det bage igennem og tilsæt bouillon. Lad suppen koge 10 min. Blend den, lad den koge op med piskefløde og tilsæt fintsnittet blegselleri. Lad det koge igennem et par min. og smag til med salt, peber og evt. sukker. Lige inden serveringen kan man tilsætte hasselnøddekerner, der er været ristet på panden, så skindet falder af.
Tips: Hvis man passer på vægten, kan der fint skæres ned i mængden af piskefløde eller man kan erstatte fløden med kokosmælk). |
|
Opskriften er vist 24386 gange,
og udskrevet 616 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-03-22 16:33:24 Kan bruge grønne bønner i stykker til. Brug kokosmælk istedet for piskefløde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne