Æble-karry suppe

Æble-karry suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.æbler i tern
100 g.hakket løg
1 stilkhakket blegselleri
25 g.smør
1 spsk.karry
1 spsk.hvedemel
7.5 dl.bouillon
1.5 dl.piskefløde
1 stilkfintsnittet blegselleri
 evt.50 g. hasselnøddekerner
 salt
 peber
 evt.sukker
 
Opskrift:
Svits æbler, løg og den hakkede blegselleri i smør i en gryde (det må ikke brune). Tilsæt karry, lad det brænde godt af under omrøring, så aromaen kommer frem. Tilsæt mel, lad det bage igennem og tilsæt bouillon. Lad suppen koge 10 min. Blend den, lad den koge op med piskefløde og tilsæt fintsnittet blegselleri. Lad det koge igennem et par min. og smag til med salt, peber og evt. sukker. Lige inden serveringen kan man tilsætte hasselnøddekerner, der er været ristet på panden, så skindet falder af.

Tips:

Hvis man passer på vægten, kan der fint skæres ned i mængden af piskefløde eller man kan erstatte fløden med kokosmælk).





karakterer:
Opskriften er vist 24386 gange,
og udskrevet 616 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-22 16:33:24
Kan bruge grønne bønner i stykker til. Brug kokosmælk istedet for piskefløde.