Nokedli (dumplings)

Nokedli (dumplings), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :     

Ingredienser:
2 æg
2.5 dl.lunt vand
50 g.smeltet smør
550 g.hvedemel
2 tsk.salt
 
Opskrift:
Pisk æg, vand og smør. Hæld denne mikstur i melet blandet med salt. Pisk indtil mikstur er blød men ikke blævret.

Bring en stort panden med saltet vand i kog og put dejen i dette, en teske ad gangen. Når de stiger op til overfladen er de færdige.

Tips:

Disse nudler serveres til ungarnsk gullash





karakterer:
Opskriften er vist 17768 gange,
og udskrevet 260 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-30 18:32:51
Pas på ikke at lave dem for store. Én teskefuld er rigeligt.