Fiskefrikadeller med karry-relish

Fiskefrikadeller med karry-relish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.lyssejfilet
2 æg
0.5 dl.Kaffefløde 9%
4 spsk.finthakket purløg
4 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 smør
 olie
 
 Karry-relish:
2 spsk.små kapers
0.5 agurk i små tern
2 spsk.karry
1 dl.cerme friache 18%
1 dl.mayonnaise
4 spsk.citronsaft
 salt
 friskkværnet peber
 (ønskes en fedtfattig udgave kan græsk
 yoghurt eller fromage frais bruges)
 
 Kartofler:
5 bagekartofler
2 spsk.olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
hak fisken i en foodprocessor tilsæt æg fløde og mel samt purløg salt og peber blend igen og farsen er klar vask kartoflerne skær dem i både og vend dem i olie salt og peber kom dem i en bradepande og bag dem i ovnen i 45 min ved 200 grader imens steges fiskefrikadeller på panden i smør og olie-5 minutter på hver side pas på med for høj varme for så bliver fiskefrikadellerne for mørke

bland kapers agurk karry cremefraiche mayonnaise citronsaft salt og peber og server denne karry-relish i en skål til fiskefrikadellerne og de råstegte kartofler





karakterer:
Opskriften er vist 13073 gange,
og udskrevet 439 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu