Lagkage med rom og rosiner

Lagkage med rom og rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Bær - Rosiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 gode lagkagebunde
100 g.rosiner
1 dl.brun rom
2.5 dl.piskefløde
1 tsk.Nescafé
1.5 spsk.Brun farin
 
 Pynt:
2.5 dl.piskefløde
50 g.revet chokolade
 
Opskrift:
Læg rosinerne i rom i 2 timer. Pisk fløden stiv med Nescafé og farin. Si rommen fra rosinerne og dryp bundene med rommen. Vend rosinerne i den piskede fløde og fordel det mellem bundene. Pisk fløden til pynten stiv og sprøjt den over kagen. Riv chokoladen over kagen.





karakterer:
Opskriften er vist 14720 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-29 12:46:31
Nu vil jeg så lige lave denne fantastiske gode lagkage igen.MUMS

  -   2010-03-18 12:52:58
Det er dog den beste lagkage jeg har smakt mums. Kan varmt anbefales.