Lagkage med rom og rosiner
Hovedingrediens : Bær - Rosiner Indsendt : Red : |
|
|
Læg rosinerne i rom i 2 timer. Pisk fløden stiv med Nescafé og farin. Si rommen fra rosinerne og dryp bundene med rommen. Vend rosinerne i den piskede fløde og fordel det mellem bundene. Pisk fløden til pynten stiv og sprøjt den over kagen. Riv chokoladen over kagen.
|
|
Opskriften er vist 14720 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-10-29 12:46:31 Nu vil jeg så lige lave denne fantastiske gode lagkage igen.MUMS Gurli. - 2010-03-18 12:52:58 Det er dog den beste lagkage jeg har smakt mums. Kan varmt anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne