Grillede hamburger
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løget hakkes fint og hvidløget presses. Løg, hvidløg og worchestershire sauce tilsættes oksekødet. Det krydres med salt og peber efter behag. Lad det trække 30 minutter i køleskabet. Lad det herefter hvile udenfor køleskab i 20 minutter.
Kødet formes i 6 bøffer, der steges på grillen. De skal cirka have 20 min, ialt. (skal være godt brune). Kort før bøfferne er færdige på grillen, flækkes burgerbollerne og ristes ligeledes på grillen (på begge sider). Når bollerne er ristet, tages de af grillen og smøres med miracelwhip. Der lægges et enkelt iceberg salatblad på bollen, herefter lægges bøffen på salatbladet, der kommes en skive tomat ovenpå, de syltede hakkede agurker kommes på og der kommes sennep og ketchup på. Burgeren klappes sammen og den perfekte burger er lige til at spise. |
|
Opskriften er vist 60355 gange,
og udskrevet 944 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne