Blid Valnøddedrøm
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Læg den ene lagkagebund i en springform. Udblød husblas i koldt vand. Bland cognac, valnødder og flormelis i en gryde og varm langsomt til 37 grader. Pisk fløden til flødeskum. Bland den udblødte husblas i den lune (endelig ikke for varme) cognacblanding. Vend forsigtigt 1/3 af flødeskummet i, derefter resten, forsigtigt. Hæld fromagen oven på den første lagkagebund, slut af med den anden bund. Stil kagen i køleskab (mindst et par timer, også gerne et døgn). Desserten kan evt. pyntes med sigtet flormelis og valnødder eller lav et mønster med smeltet mørk chokolade.
|
|
Opskriften er vist 25336 gange,
og udskrevet 356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne