Blid Valnøddedrøm

Blid Valnøddedrøm, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 lagkagebunde (fra en god bager)
5 dl.piskefløde
4-5 Husblas, blade
200 g.flormelis (gerne lidt mindre)
1.5 dl.cognac
150 g.valnøddekerner grofthakkede
 
Opskrift:
Læg den ene lagkagebund i en springform. Udblød husblas i koldt vand. Bland cognac, valnødder og flormelis i en gryde og varm langsomt til 37 grader. Pisk fløden til flødeskum. Bland den udblødte husblas i den lune (endelig ikke for varme) cognacblanding. Vend forsigtigt 1/3 af flødeskummet i, derefter resten, forsigtigt. Hæld fromagen oven på den første lagkagebund, slut af med den anden bund. Stil kagen i køleskab (mindst et par timer, også gerne et døgn). Desserten kan evt. pyntes med sigtet flormelis og valnødder eller lav et mønster med smeltet mørk chokolade.





karakterer:
Opskriften er vist 25336 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (48 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu