Chokoladekage 10
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
|
|
Chokolade hakkes og blandes med smør og sukker. Dette smeltes over vandbad. Blandingen afkøles. Mel og bagepulver tilsættes. Rør til sidst æggene i, et ad gangen. (dejen virker meget flydende, men sådan skal den være) Bages ved 170 i 20 min.
|
|
Opskriften er vist 32904 gange,
og udskrevet 543 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (72 stemmer) |
|
Kommentarer Kagen :D - 2009-01-18 13:09:21 Skal smøren smeltes ? julle - 2008-05-07 20:35:45 den er nem at lave, og smager rigtig godt. det bedste ved den er at den kan laves i kort tid! Pernille - 2007-05-02 10:16:02 Jeg kalder den allerede Ummi-Mummi-chokoladekage. Den er jo bare for lækker! Men jeg have held med at bage den 5-10 min. længere, og så bliver den herligt tung dagen efter - hvis man har rester altså. ... - 2007-04-30 13:19:08 Er det her en opskrift på lagkagebunde eller en alm. chokoladekage?? sofie - 2007-02-19 17:48:36 Super god kage - brug 30 g mere mel, så bliver den knapt så sød og svampet - Smager skide godt med chokoladestykker i Sofie - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god kage, men giv den noget længere i ovnen, så bliver den knapt så svampet, uden at blive tør. charlotte.radfelder - 2005-01-01 01:01:01 der er en super kage jacob - 2005-01-01 01:01:01 den smager bare så godt at jeg bare bliver helt mæt kagespiseren - 2005-01-01 01:01:01 den er den bedste kage jeg har smagt. de var helt ville med den i min klasse hvor hvis man kunne give den point så ville de give den 100 mig.. - 2005-01-01 01:01:01 skriv hvor mange personer retten er til! dyrelskeren - 2005-01-01 01:01:01 de var helt vilde med den på arbejde..! :) majatram - 2005-01-01 01:01:01 Ja den er luftig, men hvorfor er min kage faldet sammen. Jeg har sikret mig at den var gennembagt med en strikkepind, og det var den først efter 25 min. hvad mon der er i vejen (suk) malle - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig god Lisbeth. - 2005-01-01 01:01:01 Den er simpelthen så lækker luftig den her kage. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne