Charamba
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt af : DollaR Indsendt : Red : |
|
|
Først tager man sit kød og varme det op i en stegepande. Når kødet er blevet brun, lader man det stå. Man bruger ikke en hel agurk, men man tager halvdelen, og det skærer man ud i små tern. Derefter tager man sin tomat og skærer den i små tern. Efter det rister man sit brød (helst toastbrød) på en brødrister. Det skærer man i Store Tern. Så ligger man sit skåret brød nederst på en tallerken, derfter kødet, agurkerne, tomaterne, og derefter yorgurt. Klar til Serviring!!!
Tips: Man kan også Tilsætte Dressing. |
|
Opskriften er vist 17901 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne