Charamba

Charamba, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt af : DollaR

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.Oksekød
1 agurk
1 tomat
3 ristede brød
 Yorgurt
 
Opskrift:
Først tager man sit kød og varme det op i en stegepande. Når kødet er blevet brun, lader man det stå. Man bruger ikke en hel agurk, men man tager halvdelen, og det skærer man ud i små tern. Derefter tager man sin tomat og skærer den i små tern. Efter det rister man sit brød (helst toastbrød) på en brødrister. Det skærer man i Store Tern. Så ligger man sit skåret brød nederst på en tallerken, derfter kødet, agurkerne, tomaterne, og derefter yorgurt. Klar til Serviring!!!

Tips:

Man kan også Tilsætte Dressing.





karakterer:
Opskriften er vist 17901 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu