Risalamande 03
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : lenew38 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg, sukker og mandelessens godt sammen. pisk fløden i en stor skål, bland æggemasse og mandler i flødeskummet. Vend til sidst risengrøden i.
Serveres med lun kirsbærsovs |
|
Opskriften er vist 47736 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-01-07 10:10:46 Jeg spiser ikke risalamande uden mandelessens. Det er som at spise bearnaise uden estragon. Jeg har aldrig prøvet med æg. Det tror jeg skal testes! Nanna - 2010-12-24 00:39:59 Hej Mandel essens høre sig til i risalamande hvis i spørger mig der giver en helt fantastisk smag, og selvfølgelig skal der også en masse mandler i men smag af essensen vil jeg ikke være foruden. jeg kunne ikke forestille mig at æg høre til der i :) 123 - 2010-08-20 08:30:51 mandelessens? jeg fortrækker min fammilie opskrift! Maria - 2009-12-22 15:34:19 Ja, det var da en mærkelig opskrift. ØV ØV - 2008-12-22 19:41:23 Risengrød indholder salt , æg har ikke noget at gøre i en ris-alamande , mandelessens hvorfor skal den i ?. Ris-alamande skal ikke laves på den nemme eller hurtige måde , gør jer selv den tjenste lav en rigtig én , i fortryder det ikke. GOD JUL. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne