Stuvede brændenælder og skvalderkål 02

Stuvede brændenælder og skvalderkål 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 bdt.friske brændeældeskud
1 bdt.frisk skvalderkål
2.5 dl.piskefløde
 evt.0.5 bdt. persille
 lidtsmør eller rapsolie
 havsalt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Topskuddene fra brændenælderne pilles af stænglen. Husk gummihandsker!
Bladene fra skvalderkålen pilles af stilkene. Bladene skylles grundigt i flere hold koldt vand. Bladene dryppes af i et dørslag, hvorefter stakken af blade skæres groft ud med en kniv på et skærebræt.
Tilsæt evt. et halvt bundt groftskåret persille.
Bladene sauteres (varmes i fedtstof uden at brune) i lidt smør eller rapsolie til bladene er blevet bløde.
Herefter tilsættes 2½ dl piskefløde lidt havsalt og friskkværnet peber.
Det hele koger ind til en cremet konsistens





karakterer:
Opskriften er vist 4260 gange,
og udskrevet 106 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu