Mor Ramskovs Amerikanske Rodkaal
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : Birte Indsendt : Red : |
|
|
Snit rodkaals hoved fint. Drys med edike. Skræl og snitte ablerne. Saa smaltes smoret is stor gryde og rodkaal, ablerne kommes paa. Det snurer til rodkaalen er limp, saa kommer current jelly paa. Allt koger till rodkaalen er mor. Saa kand den smages till med lidt extra sukker or salt. Det er ogsaa godt till en flaske sandwich. Enjoy.
Tips: Da vi kom till Amerika kunne vi ikke finde ribssaft. Men di havde Ribs Jelly, paa glass. Saa vi brugte det og det er en meget dejlig Rodkaal. |
|
Opskriften er vist 15885 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Rolf - 2013-12-22 16:20:57 lyder rigtig godt vil jweg lave her til jul har altid selv brugt æbler |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne