Negley Farsons Wild Pheasant (Vild fasan)
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Oprindelsesland : England Indsendt af : Ham Selv Indsendt : Red : |
|
|
Del fasanerne i halve og steg dem i en jerngryde. Når de er godt brune på begge sider tilsættes fløden. Det kan ikke nytte at spare her, og det skal være piskefløde. Når fløden koger tilføjes ribsgele.
Herefter simrer fuglene i ca. 35 min. Når de er møre, tages de op og anrettes på et fad, der holdes varmt. Sovsen skummes derefter for fedt (for at undgå den lidt vamle smag, smørfedtet kan give). Sovsen koges ind til det halve – så sørg for at der er rigeligt til at starte med. Herefter smages til med Roquefortost, ribsgele og citronsaft samt salt og peber fra mølle. Hæld sovsen over fuglene og server med f.eks. Souffle aux Pommes du Terre (se denne) Tips: Negley foretrak en Châteauneuf-du-Pape rouge til sine fasaner – en majestætisk vin med dyb, rubinrød farve, en krydret næsten urteagtig aroma og en rig, varm smag. En Château Petrus fra Pomerol kan dog også gå til denne ret – specielt på grund af den meget lerholdige jord som druerne vokser på. Nogle vil dog mene at Petrus har en lidt for sveskeagtig undertone. |
|
Opskriften er vist 14702 gange,
og udskrevet 303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Bendix - 2008-10-27 10:34:49 Jeg vil også foretrække Châteneuf-du-Pape. Petrus er sur...lige som rønnebærrene. Har endnu ikke prøvet opskriften, men tænderne er begyndt at løbe i mundvand. liselotte petersen - 2008-10-16 16:11:35 Når fasanen skal brunes og steges kan man bruge bacon tern i stedet for smør. Når fasanen er stegt tages den op. stegeskyen drysses med mel. Dette står til det synker til bunds, hvorefter det piskes... Dette giver den perfekte vildt smag.. synes vi. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne