Jannie rosmarin Whisy sause
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky Indsendt af : Jannie1982 Indsendt : Red : |
|
|
Find en stege pande frem.
Kom fløden på den kolde pande og tænd så panden til fløden småkoger. Tilsæt da godt tomat pure til den smager godt af tomat. men ikke for kraftig en smag.
tilsæt da rosmarin, der skal bruges en del. men stadig efter smag. lad dette små koge til saucen er god tyk. Tilsæt evt lidt whisky.
Tips: Det skal gå lidt hurtig når først det koger da fløden hurtig bliver tyk. Smager fremragende sammen med en lækker steak og bagt kartoffel eller flødekartofler. Smager også som en whiskysovs uden whisk. |
|
Opskriften er vist 8123 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer djago - 2005-01-01 01:01:01 jeg ville bruge Beauwais ketchup så sliper man for at bruge sukker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne