Kalkun stroganoff 02

Kalkun stroganoff 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt af : jytte

Indsendt :      Red :
Kalkun stroganoff 02, billede 4 Kalkun stroganoff 02, billede 1 Kalkun stroganoff 02, billede 2 Kalkun stroganoff 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 løg
750 g.brune champignon
8 skiver røget bacon i tern
1 spsk.olie
 
6-800 g.kalkun i strimler
 salt
 peber
2 spsk.paprika
 
70 g.Tomatpure, koncentreret
1 dl.bouillon
2.5 dl.piskefløde
 
2.5 dl.cremefraiche
 
Opskrift:
Løgene hakkes, champignonerne skives og løg og champignoner brunes i halvdelen af olien i en pande sammen med den røget bacon i tern.

Kalkun kødet drysses med peber og paprika og brunes i den anden halvdel af olien i en gryde. Tilsæt tomatpure og bouillon, og lad retten småsnurre i en 5 minutter.

Løgene, championen og den røget bacon hældes i gryden med kødet, og retten småsnurrer yderligere en 7-8 minutter.

Når retten serveres, jævnes den med creme fraiche, og smages til med salt, peber og evt. paprika.

Serveres med kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 43111 gange,
og udskrevet 1509 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-16 13:34:27
jeg lavede denne ret igår og må indrømme at den er rigtig rigtig god.. lækker opskrift som jeg bare må anbefale.. den er rigtig nem og lækker.. jeg lagde dog ikke creme fraiche i men den smagte alligevel sindsygt godt :D

  -   2008-12-08 11:14:31
.. Man skal ikke Jævne med Creme Fraise'n .. Du montere med Creme Fraise'n:) Go' ret by he way (:

  -   2007-11-09 15:20:10
Til Anni: Ja det gør jeg faktisk..? :-/

  -   2007-10-15 09:27:04
Brug en dåse hakkede tomater i stedet for fløde. Det giver en god sauce og et par enkelte tørrede chilli (hakkede)

  -   2007-10-15 08:15:39
Til "hurtigt spørgsmål": Mener du det alvorligt?

  -   2007-09-07 14:47:26
Kan man jævne med andet end cremé fraiche?

  -   2007-07-23 16:30:04
En af de virkelig gode opskrifter. Jeg har brugt ris i steden for kartofler. Det er bare godt

  -   2007-07-22 17:39:20
det smagte vidunderligt :D<3

  -   2007-07-12 17:59:29
Denne ret smagte rigtig, rigtig dejligt. Per har ret, fløden skal i sammen tomatpure´og bouillon, creme fraise jævner du med til sidst, men husk det må ikke koge bag efter, så gryner cremé fraichen.

  -   2007-03-18 18:47:15
Tror fløden skal tilsættes sammen med tomatpure og bouillon, men den kan også tilsættes sammen med løg, champignoner og bacon når det puttes i gryden.

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad skal fløden bruges til