Soupe á l’oignon (Fransk løgsuppe)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Skær løgene i tynde skiver. Varm smørret i en gryde, tilsæt sukker og svits løgene ved svag varme til de bliver gyldne, ikke mørkebrune. Tilsæt oksekødssuppen under omrøring indtil supper kommer i kog. Simrer ca. 1 time under låg. Tilsæt cognac lige før suppen skal serveres og smag til med salt og peber.
Rist franskbrødet. Smør franskbrødet og kom revet gruyèreost ovenpå.
Servering: Hæld suppen op i en suppeterrin eller stor skål. Eller server suppen i portionsskåle og kom 1 stykke franskbrød med reven gruyèreost oven i hver portion. |
|
Opskriften er vist 19709 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne