Soupe á l’oignon (Fransk løgsuppe)

Soupe á l’oignon (Fransk løgsuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
24 små hvide løg eller alm. løg
4 spsk.smør
 sukker
1.5 l.oksekødssuppe
1 dl.cognac
 salt
 friskmalet sort peber
4-6 skiver ristet franskbrød
 revet gruyèreost
 
Opskrift:
Skær løgene i tynde skiver. Varm smørret i en gryde, tilsæt sukker og svits løgene ved svag varme til de bliver gyldne, ikke mørkebrune. Tilsæt oksekødssuppen under omrøring indtil supper kommer i kog. Simrer ca. 1 time under låg. Tilsæt cognac lige før suppen skal serveres og smag til med salt og peber. Rist franskbrødet. Smør franskbrødet og kom revet gruyèreost ovenpå.

Servering:
Hæld suppen op i en suppeterrin eller stor skål. Eller server suppen i portionsskåle og kom 1 stykke franskbrød med reven gruyèreost oven i hver portion.





karakterer:
Opskriften er vist 19709 gange,
og udskrevet 287 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu