Wontonsuppe (Hün-t’un-t’ang)
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Fyld:
Bland hakket kød, soja, ingefær og salt.
Kog spinaten og hak den.
Rør den sammen med det øvrige.
Dejen til wonton rulles tyndt ud og skæres i firkanter på 8 x 8 cm.
Læg fyldet på midten og fold dejen
Sammen. Wonton foldes på forskellige måder, som ruller, som pakker, som poser osv.
Brug vand til at ”klistre” dejen sammen
Når de er færdige stilles de på et fad og dækkes med et tørt klæde.
Bring 2 liter vand i kog og kom wontonhylstrene i.
Kog dem under låg i ca. 5 minutter.
Lad dem dryppe af på i en sigte.
Kom de kogte wontons i den kogende hønsebouillon sammen med brøndkarsen eller itu revne spinatblade. Serveres straks
Tips: Dette er ikke den wontonsuppe, der i almindelighed serveres på kinesiskerestauranter. Kineserne kalder denne ret for ”suppe wonton” og giver den som en mættende frokostret. De 7-8 wontonhylstre i hver portion gør den til et heltmåltid. |
|
Opskriften er vist 17844 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Kim Møller - 2015-06-05 13:53:35 pladerne kan købes i næsten alle asiatiske forretninger Helle - 2009-01-21 23:23:27 Hvor kan man få fat på wontonhylstre i esbjerg området vides det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne