Kogt squashmos
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Store grove squash skrælles, skæres i passende stykker og befris for kerner og trevlede fibre.
Koges til de er møre og pureres til mos.
|
|
Opskriften er vist 18827 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-08-06 10:23:59 Hvis du koger squashen med lidt smør, kan den bruges som hollandaise sovs. Selv fryser jeg en pureret squash ned og så bruger jeg den som grunbd |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne