Helles råsyltede squash

Helles råsyltede squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Råsyltning

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.squash
500 g.sukker
100 g.havsalt
5 dl.eddike
 dildskærme
 
Opskrift:
Store squash skrælles, de små kan bruges med skræl. De flækkes og kernerne skrabes ud, hvorefter de skæres i godt 1 cm. tykke strimler på tværs. Squashstrimlerne lægges i høje syltetøjsglas med spændlåg, salt og sukker drysses over, eddiken hældes på, og der fyldes op med så mange skoldede dildskærme, at de kan holde squashen under væden. Glassene stilles koldt og vendes af og til, så sukkeret og salt opløses jævnligt. Squashene kan spises efter 14 dage og holder sig i ca. 7 måneder.





karakterer:
Opskriften er vist 24089 gange,
og udskrevet 767 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-20 13:20:40
hvad kan de bruges til