Helles råsyltede squash
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Store squash skrælles, de små kan bruges med skræl.
De flækkes og kernerne skrabes ud, hvorefter de skæres i godt 1 cm. tykke strimler på tværs.
Squashstrimlerne lægges i høje syltetøjsglas med spændlåg, salt og sukker drysses over, eddiken hældes på, og der fyldes op med så mange skoldede dildskærme, at de kan holde squashen under væden.
Glassene stilles koldt og vendes af og til, så sukkeret og salt opløses jævnligt.
Squashene kan spises efter 14 dage og holder sig i ca. 7 måneder.
|
|
Opskriften er vist 24138 gange,
og udskrevet 767 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer sanne - 2007-08-20 13:20:40 hvad kan de bruges til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne