Squashpickles i æbleeddike
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : |
|
|
Skær løg og squash i ½ cm. tykke skiver og læg dem i en stor skål.
Bland dem godt med saltet, dæk til og lad det trække natten over.
Lad de øvrige ingredienser koge kraftigt op. Tilsæt squash og løg, lad det koge op igen, og skru ned for varmen, hvorefter det simrer sagte i 15 minutter. Øs den kogte pickles op i varme, sterile 1 liters glas, og hæld lagen på til 1½ cm. fra kanten. Luk til og stil glassene i en gryde med kogende vand i 10 minutter. |
|
Opskriften er vist 13544 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne