Squashchutney - Squash chutney
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : |
|
|
Squashen skæres i små tern og løget hakkes fint, det sauteres i olie, til det er let skinnende. Hvidløg hakkes og kommes i, det koges af med hvidvinseddike, derefter tilsættes brunfarin, Engelsk sauce og tomatpure. Det koges i cirka 4-5 minutter ved lav varme, smages til med salt og peber og er lige til at servere.
Kan med rette spises både kold og varmt til både kød og fisk, puttes i sandwich eller hvad man kan finde på. |
|
Opskriften er vist 17838 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Michael - 2016-07-26 17:07:04 Prøv med karry og et fintsnittet æble, ellers bare følg opskriften. Per - 2013-09-30 16:54:47 Her plejer vi at regne en squash til 300 g. anonym - 2013-09-29 13:24:26 Synd at der mangler vægtangivelser 😞 Iris - 2012-10-20 14:58:43 Fuldstændig åndsvag opskrift!!! En squash varierer så meget i størrelse, at denne opskrift simpethen ikke kan bruges. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne