Squashchutney - Squash chutney

Squashchutney - Squash chutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Chutney - Chutneyer

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 squash
1 løg
1 spsk.olie
2 fedhvidløg
2 spsk.hvidvins­eddike
2 spsk.brunfarin
1 spsk.Engelsk sauce
2 tsk.tomatpure
 salt
 peber
 
Opskrift:
Squashen skæres i små tern og løget hakkes fint, det sauteres i olie, til det er let skinnende. Hvidløg hakkes og kommes i, det koges af med hvidvinseddike, derefter tilsættes brunfarin, Engelsk sauce og tomatpure. Det koges i cirka 4-5 minutter ved lav varme, smages til med salt og peber og er lige til at servere.

Kan med rette spises både kold og varmt til både kød og fisk, puttes i sandwich eller hvad man kan finde på.





karakterer:
Opskriften er vist 17838 gange,
og udskrevet 470 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-07-26 17:07:04
Prøv med karry og et fintsnittet æble, ellers bare følg opskriften.

  -   2013-09-30 16:54:47
Her plejer vi at regne en squash til 300 g.

  -   2013-09-29 13:24:26
Synd at der mangler vægtangivelser 😞

  -   2012-10-20 14:58:43
Fuldstændig åndsvag opskrift!!! En squash varierer så meget i størrelse, at denne opskrift simpethen ikke kan bruges.