Squash-mousse
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Kog agar-agaren i mælk, rør det med sukker, cognac og krydderier og tilsæt squashmosen.
Bland det hele godt.
Pisk fløden til stift skum og fold den varsomt i squashblandingen. Hæld moussen i en let smurt form eller portionsglas. Vær opmærksom på at agar-agar hurtigt stivner, når det afkøles, og man skal derfor arbejde lidt hurtig. |
|
Opskriften er vist 8880 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne