Sprøde squash-æblestænger
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Bland med let hånd squash- og æbleskiver med 1 ¼ dl. råsukker, nelliker, kanel og citronsaft.
Læg blandingen i et lavt smurt gratinfad og bag den ved 200 grader C i 30 minutter.
smuldr imens resten af sukkeret med mel, bagepulver, salt og smør til det ligner rasp. Tilsæt nødderne og spred massen jævnt over squash- og æbleblandingen. Tryk det let til, og bag kagen i 40 minutter til. Skæres ud i snitter eller stænger. |
|
Opskriften er vist 11480 gange,
og udskrevet 446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne