Kogt Lammekølle med Kaperssauce og grønsager

Kogt Lammekølle med Kaperssauce og grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kg.Lammekølle
3 l.Lys (kalve)bouillon
 En suppevisk
 
 Sauce:
1 Glaskapers
1 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
4 dl.Bouillon fra kødet
1 dl.Piskefløde
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Gulerødder
 sukkerærter
 grønne bønner
 blomkål
 broccoli
 forårsløg
 kartofler
 
Opskrift:
Læg køllen i en stor gryde, og hæld så meget bouillon over, så kødet er dækket. Kog og skum godt, tilsæt evt. en suppevisk.

Lad kødet koge ved svag varme ca. 2 timer. Tag kødet op og hold det varmt.

Sauce:
Smelt smørret i en tykbundet gryde og rør melet ud heri. Det må ikke tage farve.

Si bouillonen fint og mål den. Pisk den i opbagningen og lad saucen koge ca. 5 min.

Tilsæt fløde, kapers og smag til med salt, peber og vand fra kapers.

Tilbehør:
Kog grønsagerne i letsaltet vand eller bouillon.





karakterer:
Opskriften er vist 13150 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu