Kogt Lammekølle med Kaperssauce og grønsager
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Læg køllen i en stor gryde, og hæld så meget bouillon over, så kødet er dækket. Kog og skum godt, tilsæt evt. en suppevisk.
Lad kødet koge ved svag varme ca. 2 timer. Tag kødet op og hold det varmt. Sauce: Smelt smørret i en tykbundet gryde og rør melet ud heri. Det må ikke tage farve. Si bouillonen fint og mål den. Pisk den i opbagningen og lad saucen koge ca. 5 min. Tilsæt fløde, kapers og smag til med salt, peber og vand fra kapers. Tilbehør: Kog grønsagerne i letsaltet vand eller bouillon. |
|
Opskriften er vist 13150 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne