Hornfisk med svampe-røræg
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Skær hornfisken i 8-10 cm lang stykker, med eller uden ben. Vend fiskestykkerne i en blanding af rasp, mel, karry og lidt salt.
Varm rigeligt smør gyldent på en varm pande og steg fiskene 3-4 minutter på hver side for god varme. De skal være sprøde udvendig og bløde og færdige indeni. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Svits dem for god varme nogle minutter i smørret. Smelt lidt smør på en pande, det må ikke tage farve. Pisk æggene sammen, krydr med lidt salt og kom dem på panden. Rør i æggemassen. Tilsæt de svitsede champignoner før æggemassen stivner, og lad æggemassen netop nå at tage form, men stadig være fugtig. Servering: Server straks fisk og svampe-røræg - byd nye kartofler til. |
|
Opskriften er vist 8950 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer sp - 2008-01-12 14:58:04 hornfisken er rigtig dejlig stegt på denne måde. *Men det er absolut ikke nødvendigt med røræg og svampe - det gør retten meget voldsom. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne