Provence squash
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien op i en gryde og svits løg og hvidløg i 5 minutter.
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det simre, til det meste af væden er kogt ind.
Denne blanding egner sig godt til en ovnret med 3-4 dl. kogte ris i bunden og et lag revet ost oven på squashblandingen. Bages ved 200 grader C, til osten er smeltet. Prøv også at tilsætte forskellige krydderurter som basilikum, sar, rosmarin eller timian. |
|
Opskriften er vist 10337 gange,
og udskrevet 231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne