Rilette af hornfisk
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mayonnaise:
Ingredienser og køkkengrej skal have stuetemperatur. Slå æggeblommen ud i en skål, rør dijonsennep, limesaft og lidt salt i. Pisk olivenolie i, først meget lidt ad gangen, så resten, til der dannes mayonnaise konsistens. Bag hornfiskefileterne ved 140 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter, til de bliver faste. Afkøl fiskekødet, og pluk det med fingrene. Hak skalotteløget fint og bland det i. Rør lidt mayonnaise i, til konsistensen er tæt uden at være fed. Rør krydderurter, kapers og limesaft i. Smag til med salt og peber. Stil det hele koldt en time og server det på ristet landbrød. Tips: Rør lidt creme fraîche i, hvis moussen skal være lidt mere "løs" |
|
Opskriften er vist 30601 gange,
og udskrevet 355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne