Squashblomster, fyldte

Squashblomster, fyldte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Squashblomster

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 helt friske store squashblomster
500 g.frisk (sølv)bede eller spinat (eller 200 g frossen helbladet spinat)
150 g.Ricotta, friskost eller lignende friskost (gerne gedeost) moset eller i meget små stykker
50 g.reven Parmesanost (eller endnu bedre: reven stærk Pecorino eller Fiore Sardo)
2 æg
 
50 g.hvedemel
0.75 dl.vand
2 æg
 salt
 peber
 
2 dl.olivenolie til stegning
 
Opskrift:
Dejen piskes sammen af mel og koldt vand (brug en melryster). Pisk de to æg i og lad dejen hvile mindst en halv time (mens resten laves).

Squashblomsterne skæres op (vend bund i vejret og skær et snit fra bunden og ned langs blomsterbladet) og blomsterstanden i bunden af blomsten fjernes. Blomsterne skylles evt. og duppes tørre.

Spinat/bede skylles, stilkene fjernes og de blancheres i nogle minutter i det vand der hænger ved indtil bladene falder sammen. Hæld i dørslag, tryk vandet ud med bagsiden af en ske, og hak det groft.

Bland spinat/bede med ostene og 1 æg og smag til med salt og peber

Fyld blandingen forsigtigt i blomsterne og luk dem igen (tryk dem let sammen og sno dem evt. let) - det gør ikke noget at der er revner eller huller i blomsterskindet.

Varm olien godt op i en sauterpande (80% varme), vend blomsterne i dejen og steg dem gyldne 3-4 minutter (vend dem flere gange).

Dryp af på køkkenrulle og server straks.

Tips:

Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace.





karakterer:
Opskriften er vist 11832 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-18 12:22:23
Hvor køber man squashblomstrene midt i marts måned?????????????