Squashblomster, fyldte
Hovedingrediens : Grøntsager - Squashblomster Indsendt : Red : |
|
|
Dejen piskes sammen af mel og koldt vand (brug en melryster). Pisk de to æg i og lad dejen hvile mindst en halv time (mens resten laves).
Squashblomsterne skæres op (vend bund i vejret og skær et snit fra bunden og ned langs blomsterbladet) og blomsterstanden i bunden af blomsten fjernes. Blomsterne skylles evt. og duppes tørre. Spinat/bede skylles, stilkene fjernes og de blancheres i nogle minutter i det vand der hænger ved indtil bladene falder sammen. Hæld i dørslag, tryk vandet ud med bagsiden af en ske, og hak det groft. Bland spinat/bede med ostene og 1 æg og smag til med salt og peber Fyld blandingen forsigtigt i blomsterne og luk dem igen (tryk dem let sammen og sno dem evt. let) - det gør ikke noget at der er revner eller huller i blomsterskindet. Varm olien godt op i en sauterpande (80% varme), vend blomsterne i dejen og steg dem gyldne 3-4 minutter (vend dem flere gange). Dryp af på køkkenrulle og server straks. Tips: Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 11832 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Erika - 2010-03-18 12:22:23 Hvor køber man squashblomstrene midt i marts måned????????????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne