Hornfiskefrikassé

Hornfiskefrikassé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Hornfiskefrikassé, billede 4 Hornfiskefrikassé, billede 1 Hornfiskefrikassé, billede 2 Hornfiskefrikassé, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 hornfisk
2 l.vand
 Salt
5-10 peberkorn
2 laurbærblade
 
400 g.gulerødder gerne nye
600 g.nye kartofler
600 g.hvide asparges skrællede og skåret i 2-3 cm stykker
3 dl.ærter
 persille
 
 meljævning af ca. 2 spsk. hvedemel
 
Opskrift:
De rensede hornfisk koges lige netop møre i vand med krydderierne. Fiskene tages op og pilles fri for ben og skind. Holdes varme.

Gulerodstern og skårne kartofler koger knapt møre ca. 5 minutter i fiskevandet hvorefter aspargesstykkerne tilsættes og koger med 2-3 minutter. Ærterne og persille tilsættes og varmes godt igennem, før blandingen jævnes med lidt meljævning.

Smag til med salt og peber og hæld sovsen over fisken.





karakterer:
Opskriften er vist 17029 gange,
og udskrevet 236 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-05-13 22:19:40
Hornfisk smager godt både stegt og lagt i marinade men få fiskehandleren til at tage benene ud

  -   2008-05-09 18:34:19
På billedet har vi brugt dobbelte hornfiskefiletter og skåret dem i portionsstykker.