Hornfiskefrikassé
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De rensede hornfisk koges lige netop møre i vand med krydderierne. Fiskene tages op og pilles fri for ben og skind. Holdes varme.
Gulerodstern og skårne kartofler koger knapt møre ca. 5 minutter i fiskevandet hvorefter aspargesstykkerne tilsættes og koger med 2-3 minutter. Ærterne og persille tilsættes og varmes godt igennem, før blandingen jævnes med lidt meljævning. Smag til med salt og peber og hæld sovsen over fisken. |
|
Opskriften er vist 17029 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Peder T - 2008-05-13 22:19:40 Hornfisk smager godt både stegt og lagt i marinade men få fiskehandleren til at tage benene ud Per - 2008-05-09 18:34:19 På billedet har vi brugt dobbelte hornfiskefiletter og skåret dem i portionsstykker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne