Fuldkornscrepes med bechamelfyld

Fuldkornscrepes med bechamelfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 stk.

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
2.5 dl.fuldkornshvedemel
0.5 tsk.salt
2.5 dl.mælk
0.75 dl.bouillon
4 æg
2 spsk.smeltet smør eller margarine
 
 Fyld:
2.5 dl.bechamelsauce til ca. ½ l. blandede grønsager som f.eks.
 
2 spsk.smør eller margarine
0.75 dl.hakket løg
1 dl.hakket bladselleri
1 dl.skivede champignon
1.25 dl.reven squash
2 dl.reven gulerod
 
Opskrift:
Dej:
Pisk alle ingredienserne sammen i blenderen og lad dejen hvile i 1 time. Den kan evt. fortyndes med lidt mere mælk.

hæld 2-3 spsk. dej på en lille smurt pande (ca. 15 cm. i diameter) og bag pandekagerne på begge sider over jævn varme, til de er gyldne.

Fyld:
Svits de findelte grønsager i smørret og rør dem i saucen. Tilsæt evt. revet ost.

Læg lidt fyld på hver pandekage og rul sammen, server med en bechamel eller mornaysauce (ostesauce).

Tips:

Pandekagerne er velegnet til frysning





karakterer:
Opskriften er vist 14092 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu