Fuldkornscrepes med bechamelfyld
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Pisk alle ingredienserne sammen i blenderen og lad dejen hvile i 1 time. Den kan evt. fortyndes med lidt mere mælk. hæld 2-3 spsk. dej på en lille smurt pande (ca. 15 cm. i diameter) og bag pandekagerne på begge sider over jævn varme, til de er gyldne. Fyld: Svits de findelte grønsager i smørret og rør dem i saucen. Tilsæt evt. revet ost. Læg lidt fyld på hver pandekage og rul sammen, server med en bechamel eller mornaysauce (ostesauce). Tips: Pandekagerne er velegnet til frysning |
|
Opskriften er vist 14149 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne