Fuldkornscrepes med creme fraichefyld
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Pisk alle ingredienserne sammen i blenderen og lad dejen hvile i 1 time. Den kan evt. fortyndes med lidt mere mælk. hæld 2-3 spsk. dej på en lille smurt pande (ca. 15 cm. i diameter) og bag pandekagerne på begge sider over jævn varme, til de er gyldne. Fyld: Svits squashen i smørret, til den er mør og bland den med creme fraiche og ost. Læg lidt fyld på hver pandekage og rul sammen, server med en bechamel eller mornaysauce (ostesauce). Tips: Variation: Byt osten ud med 6 spsk. hakket løg, der svitses sammen med squashen. Pandekagerne er velegnet til frysning. |
|
Opskriften er vist 12367 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne