Squash-rispostej
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Kog squashen i en lille smule saltet vand, indtil den er mør.
Læg halvdelen af squashene i en liters bageform og læg ris og persille ovenpå. Ryst resten af squashene i melet og læg dem oven på risen. Rør de 4 næste ingredienser med halvdelen af osten (creme fraichen kan erstattes med 2 dl. mælk) og hæld blandingen over. Drys til sidst med resten af osten og fordel et par smørklatter øverst. Bages ved 200 grader C i 40 minutter eller til retten er stivnet. |
|
Opskriften er vist 9867 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne