Hornfisk med radisesalat

Hornfisk med radisesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Radisesalat:
200 g.radiser i små tern
400 g.agurk i små tern
1 dl.frisk, klippet purløg
 
 Kvarkdressing:
200 g.kvark 5+ 0.1%
2.5 dl.creme fraiche 18%
0.75 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Hornfisk:
600 g.udbenede hornfisk
0.75 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
1 dl.frisk, klippet purløg
 
 Tilbehør:
1 kg.kartofler
 
Opskrift:
Radisesalat:
Bland radise- og agurketern med purløg.

Kvarkdressing:
Vend forsigtigt kvark og creme fraiche sammen med salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Smag til.

Hornfisk:
Klip finnerne af hornfiskene og fjern eventuelle ben. Skyl og tør fiskene og del dem på tværs i 3-4 stykker (12 stykker i alt). Drys kødsiden med salt, peber og purløg. Fold fiskestykkerne og læg dem på en plade med bagepapir. Hold hvert fiskestykke sammen med en tandstikker. Damp hornfisken midt i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 9878 gange,
og udskrevet 188 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu