Hornfisk med radisesalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : Red : |
|
|
Radisesalat:
Bland radise- og agurketern med purløg. Kvarkdressing: Vend forsigtigt kvark og creme fraiche sammen med salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Smag til. Hornfisk: Klip finnerne af hornfiskene og fjern eventuelle ben. Skyl og tør fiskene og del dem på tværs i 3-4 stykker (12 stykker i alt). Drys kødsiden med salt, peber og purløg. Fold fiskestykkerne og læg dem på en plade med bagepapir. Hold hvert fiskestykke sammen med en tandstikker. Damp hornfisken midt i ovnen. |
|
Opskriften er vist 9878 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne