Squash-ostesouffle
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : |
|
|
Snit squashene i meget tynde skiver på råkostjernet og drys dem med salt.
Lad dem trække i et par timer, skyl dem og lad væden løbe fra i en sigte.
Læg dem i en kasserolle med ¾ dl. vand og lad dem simre, til der er klare.
Lad dem dryppe af og lav en opbagning med smør, mel og varm mælk.
Når den er tyknet, tilsættes squash, citronsaft, ost og de piskede æggeblommer.
Pisk æggehviderne, til de er stive og fold dem forsigtigt i squashblandingen. Hæld den i et 1 liters smurt og melet soufflefad. Sæt fadet i en bradepande med vand i bunden og bag souffleen ved 180 grader C i 45 minutter. |
|
Opskriften er vist 10297 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne