Squashsouffle med appelsinsauce
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Bland de første 6 ingredienser med de piskede æggeblommer og fold derefter de stiftpiskede æggehvider i squashblandingen.
Hæld massen i et smurt og melet 1½ liters soufflefad og bag souffleen i en forvarmet ovn ved 180 grader C i 40 minutter.
Serveres med varm sauce af orangemarmelade fortyndet med ananassaft eller god ahornsirup og citronsaft. |
|
Opskriften er vist 6485 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne